Lataa esite: Helppokäyttöisempi aineistonhallinta Microsoft 365 ekosysteemissä

Uudella Pickit sovelluksella otat Office 365 tietotyön välineet haltuun helposti. Niin paljon helpompaa työskentelyä kuvien ja esitysten kanssa Office 365 ympäristössä.

Pickit, Microsoft 365:n SharePoint ja Teams luovat yhdessä kokonaisuuden, jonka avulla tiedostonhallinta, sisäinen viestintä, kuvienhallinta ja yhteiset työskentelytavat toimivat arjessa ongelmitta. Kun Pickitillä löydät ja jaat kuvatiedostot tehokkaasti, on etätyön edellytykset heti käytössäsi.

Miljoona rojaltivapaita kuvia käytössäsi! Hanki luovia Power-Point-ideoita helppokäyttöisesti Pickit kuvapankista, joka sisältää kuvia, malleja, rakenteen ja eloisia kuvituksia.

Vihdoin tyylikäs ja helppo tapa kaikille jakaa kohditetusti kampanjoita, projekteja, tapahtumia ja ohjeistuksia verkossa Pickit Boardsilla.

Pickit Brändsillä ja Boardsilla sisällön ylläpitäjät voivat jakaa ja julkaista verkkoon Brändiohjeistukset, hyväksytyt värit, typografian, ohjeet ja paljon muuta DAM-alustastaan. Näin loppukäyttäjät pääsevät nopeasti käsiksi tarvitsemaansa sisältöön ja lisäävät brändinsä johdonmukaisuutta.

Kaipaatko lisätietoja?

Täytä sivulla oleva lomake ja lataa esite.

Haluatko nähdä miten sovellus toimii?

Varaa vartin etätapaaminen

Onko sinulla 15 min aikaa ja haluat tietää ja nähdä lisää?
Varaa aika kalenterista niin esittelemme palvelun ja miten se istuu teidän tarpeisiinne.

Varaa aika tästä!