Tunnistako DAM-mediapankkien 10 keskeistä ominaisuutta?

torstai 28. maaliskuuta 2024

Tuottavuuden nousi mediapnkin avulla

Tiedon määrä kasvaa eksponentiaalisesti, ja sen hallinta vaatii yhä älykkäämpiä ratkaisuja. Organisaatiot tarvitsevat mediapankkiratkaisun, joka ei ainoastaan hallitse aineistoa, vaan myös optimoi sisällön käyttöä. Digitaalisen aineistonhallinta (DAM) on enemmän kuin pelkkä tallennusratkaisu. DAM erottuu muista alustoista kyvyllään hallita ja hyödyntää sekä sisältöä että metadataa, ohjata yksilöitä ja tiimejä, ja toimia perustana työnkuluille, yhteistyölle ja integraatiolle.

Vuonna 2014 digitaalisen aineiston hallinnan (DAM) alalla vaikuttaneet ammattilaiset kehittivät 10 keskeistä ominaisuutta, jotka määrittelevät mediapankin ja DAM-sovellusten vaadittavat standardit ja välttämättömät toiminnallisuudet. DAM-sovelluksen ja mediapankin tehokkuus perustuu sen kykyyn järjestää digitaaliset aineistot tavalla, joka vastaa internetin parhaiden resurssien tarjoamaa helppoutta ja tehokkuutta.

Sisältöjen löydettävyys perustuu DAM-mediapankissa luokitteluun, metatietoihin ja taksonomiaan.

torstai 29. helmikuuta 2024

Tiedostojen löydettävyys mediapankeissa
Luokittelu, metadata ja taksonomia on sisältöjen löydettävyyden tae!

Visuaaliset aineistot ovat vain tiedostoja ilman metatietoja. Yrityksellä voi olla paras DAM tai mediapankki-sovellus, mutta jos metatiedot (tietoa tiedosta) ja taksonomia (hierarkkinen luokittelu) ovat heikot, hakutulokset tökkivät. Investointi DAMiin/mediapankkiin ilman kunnon rakenteita voikin yllättäen olla pullonkaula ja estää sisällön käyttöä niitä tarvitsevilta tiimeiltä.

Uudella tiedonhallintasovelluksella säästöjä kaupungeille ja kunnille.

tiistai 9. tammikuuta 2024

Kustannussäästöja kaupungille yhdellä keskitetyllä mediapankilla

Kaupunkien ja kuntien, erityisesti niiden kulttuurilaitosten, viestintäosastojen, rakennusvalvonnan ja hallinnon haasteena on usein tehokkaan ja kustannustehokkaan sisällönhallintaratkaisun löytäminen. Monet kaupungit kamppailevat erillisten järjestelmien kaaoksen kanssa, jossa kokoelmanhallinta, mediahallinta ja tiedostojenhallinta toimivat erillisinä kokonaisuuksina. Tämän seurauksena resurssit, aika ja raha hajaantuvat, mikä johtaa tehottomuuteen ja ylimääräisiin kustannuksiin.

Mediaportaalilla palvelet jälleenmyyjiä, partnereita ja lehdistöä tehokkaasti

maanantai 30. tammikuuta 2023

Mediaportaalista asiakkaat löytävät tarvittavat aineistot helpommin

Mikä on jälleenmyjäportaali?

Termi jälleenmyyjäportaali on peräisin B2B-alalta (B2B = business-to-business), ja sillä viitataan verkkopalveluun, jonka kautta tietoa tarjotaan myyntikumppaneille. Jotta eri jälleenmyyjät, voidaan tavoittaa, tarvitaan suojattu käyttöliittymä, jonka kautta ajantasainen kuva- ja mediamateriaali voidaan toimittaa helposti juuri oikeille tahoille. Jälleenmyyjäportaali täyttää juuri tämän tehtävän. Se toimii kohderyhmälle optimoituna sisältöportaalina.

1 – 5 / 70